Lifestyle

Rock met Rocking Residence

Lifestyle gadgets freaks, houd je oren gespitst! Ken jij Rocking Residence al? Nee? Dan kun je maar beter even opletten. Dit supervette Nederlandse street gear label laat zien hoe mode, lifestyle en superieure geluidskwaliteit ritmisch samenvloeien tot een onvergetelijke beat. De headphones en in-ears van Rocking Residence zijn hét ultieme lifestyle accessoire van nu.

rocking res

Rocking Residence
Autenthiek, inspirerend, rauw en vooral for real: welkom in de soundproof wereld van Rocking Residence! De Rocking Residence soundbuddies zijn het resultaat van een creatieve reis langs street art, fashion, muziek en dans. Het street gear label betrad de internationale markt met twee modellen headphones. Tegenwoordig bestaat de collectie uit vier unieke modellen headphones en vier vernieuwende modellen in-ears.

Headphones
Alle modellen garanderen een optimale geluidskwaliteit met ieder een eigen design. SWAG staat voor ‘less is more’ en is er in meerdere strakke kleuren. Deze soundbuddy garandeert goede beats en strakke looks. WOOH! is eigenlijk ontworpen voor jongeren. Hippe kleuren en opmerkelijke graphics zetten de toon voor de verschillende versies van dit model. BOLD gaat nog een stapje verder, dit is een retro model met uitgesproken kleuren en een vleugje nostalgie. Dit model voelt zich thuis bij de echte style-a-holics. Met de ijzersterke geluidskwaliteit en diepe bas ben je met de BoMB klaar voor het echte DJ-werk.

rocking res

In-Ears
Net zoals de headphones, zijn er ook verschillende designs van minder aanwezige, maar net zo soundproof in-ears (oordopjes). JOY staat voor sparkling sound en dazzling looks. Met deze in-ears maak je een modestatement met funny twist. En terwijl JOY om fashion draait, is RunN er voor de sportievelingen onder ons. RunN volgt je met een optimale fit in iedere move. De XLNT is er voor de bezige bijtjes onder ons die 24/7 onderweg zijn. Dit model kan namelijk voor ieder toestel waar muziek uitkomt gebruikt worden. Als laatste is er de AxS: lekker betaalbaar en easy-accessible!

Voor meer informatie over de headphones en in-ears van dit label ga je naar de website van Rocking Residence. Ben jij niet meer te houden en wil je nu jouw soundbuddy van Rock Residence scoren? Bij Label54 kun je jouw model bestellen. Like ook meteen even de Facebook pagina om op de hoogte te blijven van dit toffe merk!

rocking res

Wat vind jij van deze headphones? Luister jij vaak muziek onderweg?

Door de redactie

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved