Hoe is het nu met Esmee Denters

Lifestyle door Redactie

Een eigen YouTube-kanaal beginnen en zo aan de hele wereld jouw stem laten horen. Zo begon zo’n vijf jaar geleden het succes van Esmee Denters. Haar talent werd ontdekt door niemand minder dan Justin Timberlake! Ze is al een tijdje niet meer in de Nederlandse media geweest, maar zit ondertussen niet stil!

esmee

Van pannenkoekenserveerster tot beroemde zangeres. Esmee kan het af en toe nog steeds niet geloven, maar door haar YouTube filmpjes weet bijna de hele wereld wie Esmee Denters is! 23 jaar en dan al kunnen zeggen dat je in het voorprogramma van Ne-Yo en Enrique Iglesias hebt gestaan, gezongen hebt in een uitverkochte Arena bij het concert van Justin Timberlake en te gast bent geweest bij Oprah Winfrey. Dit doen weinig meiden haar na. Deze dame heeft de afgelopen vijf jaar al zoveel meegemaakt!

Wisten jullie dat Esmee zo nu en dan nog steeds covers op haar YouTube-kanaal plaatst? Zo heeft ze pas geleden nog nummers als Tears dry on their own van Amy Winehouse, Someone like you van Adele, It will rain van Bruno Mars en Without you van David Guetta ft Usher opgenomen. Wat een goede stem heeft deze Oosterbeekse lady, vinden jullie niet?

Esmee zingt Tears dry on their own van Amy Winehouse

Esmee zingt Someone like you van Adele

Esmee zingt It will rain van Bruno Mars

Esmee zingt Without you van David Guetta ft Usher

Jullie hebben al eerder kunnen lezen dat ze naast haar eigen YouTube-kanaal, ook nog tussen alle drukte door een eigen blog bijhoudt. Op ‘That chick from youtube’ post ze onder meer haar favoriete items, inspirerende quotes en bijzondere afbeeldingen.

esmee

Op dit moment is ze voornamelijk in de studio in Londen te vinden. Daar is ze druk aan het schrijven en aan het opnemen van nieuwe nummers. In februari 2012 zal haar nieuwe album Screaming Out Loud in de winkels liggen. Maar als alles volgens plan verloopt kunnen we dit jaar nog meezingen met haar nieuwe single City lights! Zal dit nummer ook weer een grote hit worden?

Heb jij weleens jouw filmpje/stem op YouTube geplaatst?

Bron beeld: Zimbio

Door Evi