Nieuwe videoclip: Ours van Taylor Swift

Lifestyle door Redactie

Goed nieuws voor de Taylor Swift-fans onder ons! De zangeres heeft onlangs de videoclip opgenomen voor haar nieuwe single Ours. Ben je benieuwd? Kijk en lees snel verder!

In Nederland brak de Amerikaanse countryzangeres door met het nummer Love Story. Nu heeft ze een nieuwe ‘love song’ uitgebracht, genaamd Ours. Dat Taylor naast zingen ook kan acteren, laat ze wederom zien in deze videoclip!

De zangeres speelt een kantoormeisje dat op haar werk eigenlijk alles tegen heeft. Maar dit vindt ze niet erg, want met haar gedachten zit ze bij haar vriend die soldaat is. Als ze aan hem denkt, geeft hij haar weer goede moed. Ze kijkt uit naar de dag dat haar grote liefde terugkomt van zijn missie. Als deze dag is aangebroken kan niets of niemand haar meer in de weg zitten.

Taylor Swift heeft pas geleden bij de American Music Awards nog drie beeldjes in de wacht gesleept. Ze ging onder andere naar huis met de award 'Artiest van het jaar'! Ze was superverrast en kon het bijna niet geloven dat zij deze prijs gewonnen had. Congrats Taylor!

Heb jij een vriendje die jou positieve energie geeft als het even niet mee zit?

Door Evi