Rapper Mz. Bratt

Lifestyle door Redactie

Ze is songwriter, model, designer, actrice én ze kan ook nog eens rappen! Ik heb het over Cleopatra Humphrey. In de muziekwereld beter bekend als Mz. Bratt! Rappen is haar lief en leed. Met haar tracks wil ze de komende jaren hitlijsten over de hele wereld gaan veroveren. En ze is al een eindje op weg…

… In de UK dan, daar liggen hordes fans aan haar voeten. Maar het wordt tijd dat wij Hollandse meisjes ook eens kennismaken met deze lady from London!

mz bratt

Eén van haar eerste woordjes kwamen als klein meisje al rappend uit haar mond. Niet zo vreemd, haar vader was namelijk ook rapper en schreef in die tijd voor dit kleine meisje en haar zus al tekstjes. Toen ze op High School de rap battle won, was het voor Mz. Bratt duidelijk: ze wil haar rapteksten aan de hele wereld laten horen!  

mz bratt

Op vijftienjarige leeftijd werd ze gebeld door de Britse rapper Wiley. Hij vroeg haar of ze samen met hem een track wilde maken. Het was een telefoontje dat ze niet snel zal vergeten. Want niet elk meisje van haar leeftijd krijgt deze kans aangeboden. Later werd ze ontdekt door Terror Danjah, die haar de wereld van rap liet zien en overal mee naar toe nam. Mede door hem is Mz. Bratt wie ze nu is.

mz bratt

In de media wordt vaak gezegd dat deze rapper zo ver is gekomen omdat ze er leuk uitziet. Maar Mz. Bratt weet wel beter, ze gelooft in zichzelf en haar muziek. Ook zijn onder meer Bruno Mars, Tinie Tempah en Example groot fan van haar. Ze heeft bij deze artiesten ook al in het voorprogramma mogen staan!

mz bratt

Mz. Bratt hoopt over een aantal jaren net zo bekend te zijn als haar grote voorbeeld Missy Elliot. Denken jullie dat deze rapper ook in Nederland gaat doorbreken?

Jullie zijn vast heel nieuwsgierig geworden naar de tracks van Mz Bratt! Wij hebben er een aantal op een rijtje gezet. Luister mee!

Mz. Bratt - Tear It All Down

Mz. Bratt - Get Dark

Mz. Bratt Ft. Dot Rotten – Speeding By

Mz. Bratt Ft. Go Hard & Wiley - Fugative

Mz. Bratt - Who Do You Think You Are?

Krijg je geen genoeg van de tracks van Mz. Bratt? Neem dan snel een kijkje op haar website!

Wat vind jij van de muziek van Mz. Bratt? En staan er rap tracks in jouw lijstje met favoriete nummers?

Door Evi
Tip van lezeres Shauni