Lifestyle

Justin, Selena & Ashley doen Carly Rae Jepsen

Een paar weken geleden twitterde Dhr. Bieber wel een heel leuk filmpje door naar zijn meer dan 18 miljoen volgers. Justin, vriendin Selena Gomez, actrice & zangeres Ashley Tisdale en een hele groep vrienden dansen en "zingen" vrolijk het nummer 'Call me Maybe'. Na een rondje Google wist Girlscene eindelijk wat dit nu eigenlijk te betekenen had.

Hoe leuk is deze homemade video? De energie en vrolijkheid straalt er vanaf. Eerst dachten wij dat het Selena Gomez of Ashley Tisdale was die het nummer zong. Achteraf blijkt dat het gaat om een stunt om de single "Call me Maybe" van Carly Rae Jepson te promoten.

Carly werd in 2007 derde bij de Canadese versie van Idols. Daarna had ze bescheiden hitjes met onder andere het nummer 'Tug of War', genoemd naar het gelijknamige debutalbum van Carly.

Lekker nummertje toch? Vorige maand bracht Carly een tweede plaat uit, Curiosity, waarvan 'Call me Maybe' de eerste single is. En wat "De Biebz" hier nu weer mee te maken heeft? Carly Rae is de eerste die onder contract staat bij het platenlabel 'Schoolboy Records' en laat dat nu net het platenlabel van Justin Bieber's manager zijn!

Wat vinden jullie van de grappige video van Justin, Selena & Ashley? En kenden jullie Carly Rae Jepson al? Klinkt wel lekker toch?

Door Annemerel
Tip van lezeres Annemiek

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved