Katy Perry - Part of Me

Lifestyle door Redactie

De langverwachte nieuwe videoclip van Katy Perry - Part of Me - is gisteren eindelijk in de Verenigde Staten in première gegaan! Onlangs werd Katy's 'Teenage Dream' opnieuw uitgebracht en daarvan is 'Part of Me' één van de nieuwe nummers. Maar wat maakt dit nu zo speciaal? Nou de video is zeg maar niet geheel doorsnee.. Kijk mee!

In de video zien we Katy haar vriendje betrappen op een romantisch onderonsje met een collega. Katy is er klaar mee, springt in haar auto, knipt haar haren af en meldt zich aan bij het leger. En... nou ja, kijk maar gewoon!

Natuurlijk wordt er nu gespeculeerd of het nummer misschien iets te maken heeft met ene Russell Brand, ook wel bekend als 'Katy's man van 14 maanden'. Ze zingt onder andere "You can keep the diamond ring/It don't mean nothing anyway". De songtekst is voor Katy's doen best wel "serieus". Niet echt Katy-stijl, maar als je niet naar de tekst luistert heb je dat misschien niet eens door. Wat dat betreft is het helemaal Katy!

Katy perry part of me

Wat denken jullie, is dit de wraak van Katy of zou het gewoon een 'toevallige samenloop van omstandigheden' zijn? En natuurlijk wat vind jij van de nieuwe video: like of dislike?

Door Annemerel