Nicki Minaj komt naar Nederland!

Lifestyle door Redactie

Nicki Minaj is bekend om allerlei redenen! Op de eerste plaats is ze natuurlijk bekend van haar muziek; ze rapt en is populair onder R&B-lovers. Sophia Grace en Rosie zijn ook helemaal gek op Nicki. Naast dat ze een bekende rapster is, is ze ook echt een opvallende verschijning die deze zomer voor het eerst naar Nederland komt!

Nicki heeft een aparte kledingstijl en is zeker niet bang om het een en ander te experimenteren op modegebied. Zo zullen velen haar Versace-jurk op de rode loper van de Grammy’s nog lang bijstaan! Ook trad Nicki samen met M.I.A. en Madonna op tijdens de Super Bowl! Een super optreden, waar veel over gepraat werd, omdat M.I.A. haar middelvinger opstak.

Deze zomer komt Nicki Minaj voor het eerst naar Nederland! Op 18 juni zal ze in de Heineken Musicall Hall in Amsterdam optreden. Afgelopen donderdag begon de kaartverkoop.

Nicki Minaj

Nicki Minaj

Nicki Minaj

Nicki Minaj

Samen met vriend en mentor Lil Wayne toerde zij door Amerika met de 'I Am Music II tour'. En Nicki was special guest tijdens de VS-tour van Britney Spears.Haar album Pink Friday werd platina. De tour die ze nu doet is voor haar album Pink Friday: Roman Reloaded, dat 2 april uitkomt. Het album gaat over Roman Zolanski, een van Nicki's alter ego’s.

Nicki MinajNicki in Versace-jurk op de rode loper bij de Grammy's.

Nicki Minaj

Nicki heeft al aardig wat prijzen binnengesleept. Zo kreeg ze de MTV Award voor beste Beste Hiphop video en de American Music Award voor favoriete rap/hiphop album en favoriete rap-hiphop artiest. Ook werd ze voor drie Grammy's genomineerd.

Nicki Minaj

 

Als jij naar Nicki's concert wil, kun je hier kaartjes bestellen voor € 45,00 per stuk!

Wat vind jij van Nicki Minaj?

Door Annick
(Tip van lezeres Claire)