Spice Girls The Musical

Lifestyle door Redactie

'If you wanna be my lover...' 'Mama I love you' 'People of the world, SPICE UP YOUR LIFE!' in 2008 stonden de Spice Girls voor het laatst samen op het podium, maar gisteren waren ze weer heel even samen. Victoria Beckham, Emma Bunton, Geri Halliwell, Melanie Chisholm en Melanie Brown presenteerden de Spice Girls musical "Viva Forever" in Londen.

Spice Girls The Musical

De musical "Viva Forever" zal half december in Londen in premiere gaan. De musical is geschreven door Jennifer Saunders (van de populaire Britse serie Absolutely Fabulous) en wordt geproduceerd door Judy Cramer (de vrouw achter de ABBA musical "Mamma Mia!").

Waar de musical over zal gaan? Viva Forever volgt een meisje dat haar droom volgt en van het een op het andere moment een celebrity is. Het laat zien wat voor effect het heeft op haar moeder en de vrienden die ze dacht voor altijd te hebben. Maar van Londen tot Spanje, als de wereld kritisch is, gaat het alleen over wie je daadwerkelijk bent en wie je wilt zijn. Viva Forever de musical is een onweerstaanbaar verhaal over liefde, loyaliteit en romantiek, geinspireerd door de muziek van de Spice Girls.

Vooralsnog zal de musical alleen in Londen te zien zijn, maar als het net zo'n succes is als met de musical "Mamma Mia" is het slechts een kwestie van tijd voordat ook wij de musical in Nederland kunnen bewonderen. Oh en zo'n musical is toch een heerlijk cultureel excuus voor een weekendje Londen?

Bron: Ohnotheydidnt

Door Annemerel