Playlist: Rock your run (1)

Lifestyle door Redactie

Uit onderzoek (onze eigen ervaring) is gebleken dat een goede playlist tijdens het hardlopen het halve werk is. Maar niet alleen met hardloopschoenen onder onze voeten worden we gestimuleerd harder te werken met een fijn muziekje, ook in de sportschool kan een knallend muziekje geen kwaad. Vanaf nu presenteren wij iedere maand onze ultieme work-out playlist. ARE YOU READY?!

Volgens ons moet een fijn hardloopliedje voldoen aan een paar eisen.. Een fijne melodie en een meeslepend refrein. Zo eentje waardoor je NOG harder wilt gaan, het liefst je armen in de lucht wil gooien om het echt te rocken. En waarom ook niet, je armen in de lucht gooien tijdens het hardlopen zal je tijd misschien niet ten goede komen, maar gaat het daar tijdens een training echt om? Je traint dan tenminste wel gelijk ook je bovenlichaam. Wij ROCKEN dus gewoon tijdens het lopen. En wat andere mensen daarvan denken? Die zitten waarschijnlijk op dat moment in de auto en zijn dus helemaal niet zo goed bezig als jij, wat moet jij wel niet van hen denken!

Madonna - Turn Up The Radio

Martin Solveig - Ready To Go

Gym Class Heroes & Ryan Tedder - The Fighter

Muse - Survival

Calvin Harris - Feel So Close

Rihanna - Where Have You Been

The Wanted - Chasing The Sun

Handsome Poets - Sky On Fire

Rudimental & John Newman - Feel The Love

Far East Movement - Turn Up The Love

Annemerel maakte van de afspeellijst ook een afspeellijst op Spotify. Heb jij Spotify? Dan kun je via deze link jezelf abonneren op de afspeellijst.

Go Rock your Run Ladies!

(Bedankt voor de tip Nienke!)

Door Annemerel