Adele's Bond-nummer lekt uit!

Lifestyle door Redactie

De geruchten waren er al even, zou Adele de titelsong van de nieuwe James Bond film zingen? En ja hoor, dat gerucht bleek de waarheid. Afgelopen maandag onthulde Adele de titelsong voor de nieuwste Bond – Skyfall – te hebben gemaakt. Het gelijknamige nummer zou vrijdagnacht om 0.07u onthuld worden, maar de eerste anderhalve minuut zijn gisteren al uitgelekt.

Adele wakkerde de geruchten een tijdje terug zelf aan, toen ze in een interview vertelde dat ze snel de studio in zou gaan voor de titelsong van een grote film. Tsja… Afgelopen maandag gebruikte Adele zowel Twitter als Facebook om het nummer officieel aan te kondigen. Tegelijkertijd werd een persbericht verstuurd met anderhalve minuut van het nummer en dat korte stukje is dus in “verkeerde” (maar voor ons goede) handen gevallen.

Adele

Het nummer Skyfall is gemaakt in samenwerking met producer Paul Epworth, hij produceerde eerder Adele’s “Rolling in the Deep”. Volgens critici is Adele met het nummer dicht bij haar eigen geluid gebleven, maar tegelijkertijd is het ook echt een James Bond nummer. Het nummer wordt dan ook al vergeleken met grote James Bond klassiekers als Diamonds are Forever en Goldfinger van Shirley Bassey.

Het nummer zou vrijdagnacht om 0.07u voor het eerst te horen zijn op diverse radiostations. Waarom precies dan? Nou dat 0.07 (007) is natuurlijk een inkoppertje, maar het is aanstaande vrijdag ook precies vijftig jaar geleden dat de eerste bondfilm in première ging.

Girlscene’s oordeel? WAUW! Na twee jaar zonder nieuw materiaal van Adele zijn we ten eerste super blij dat er weer een 'nieuwe Adele' is. De eerste 1 minuut en 46 seconden klinken alvast veelbelovend en we zijn er van overtuigd dat die andere drie minuten (het nummer is een kleine vijf minuten lang) ook fantastisch zijn.

Ben je het met ons eens? Oordeel zelf!

Bron: YouTube, Dailymail, ONTD

Door Annemerel