Leuk Blond

Lifestyle door Redactie

Als je Blond Amsterdam nog niet kent is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan hun winkel aan de Gerard Doustraat in Amsterdam. Blond is opgericht door twee creatieve vriendinnen met dezelfde passie: tekenen en schilderen. Blond verkoopt vrolijk serviesgoed, schoolspullen, bedlinnen, accesoires en zelfs kleding. Maar…. Blond is meer!

De twee blonde creatievelingen Femque en Janneke hebben voor meiden zoals jij en ik een boek  genaamd “LEUK BLOND” geschreven, boordevol geweldige ideeën voor een dagje uit met vriendinnen! Heel handig voor als je even geen inspiratie hebt.

In het boek vind je meer dan 50 tips verdeeld onder de categorieën durven & doen, fröbelen & friemelen, slapen & snoozen, verwennen & zennen en eten & drinken. Zelf cosmetica maken met ingrediënten uit de natuur, voor één dag model zijn, een kledingruilavond met vriendinnen of overnachten in een tipi? Voor ieder wat wils! LEUK BLOND is een musthave voor elke girl… Because girls just wanna have fun!

Tsja, nu nog een keuze maken uit alle ideeën… Have fun!

LEUK BLOND is te koop bij boekwinkels en warenhuizen voor € 17,50. ISBN: 9789021516042. Ook leuk om cadeau te doen aan een vriendin met Sinterklaas, kerst, voor haar verjaardag of zomaar!

Door Anne