Beach Babylon

Lifestyle door Redactie

Na Fashion Babylon, Air Babylon en Hotel Babylon (waar een tv-serie van is gemaakt!) is er nu: Beach Babylon! Een heerlijk boek van Imogen Edwards-Jones over hoe het voelt om te werken in een van de mooiste tropische vakantieparadijzen, omgeven door witte zandstranden en een azuurblauwe zee...

Waar haal je de energie vandaan om te glimlachen, te glimlachen en te blijven glimlachen als de gasten de rijkste en meest veeleisende mensen ter wereld zijn?

Beach Babylon neemt je mee op reis naar een tropisch zessterrenvakantieparadijs. Hebben alle verhalen die zich achter de schermen afspelen een happy end? Wat verwachten de rijkste mensen ter wereld van roomservice tijdens hun weekend in het paradijs? Wat doet de surfinstructeur in zijn vrije tijd om niet gek te worden?
In de traditie van haar eerdere Babylon-boeken onderzoekt Imogen Edwards-Jones de rivaliteit en allianties tussen de personeelsleden van een resort, waar het vervullen van alle wensen van de gasten de gewoonste zaak van de wereld is. Met een cast van miljonairs, prostituees en celebrity’s is Beach Babylon een reis door een wereld van extreme luxe, waar overvloed niet altijd genoeg is...

Imogen Edwards-Jones, de schrijfster van het boek, werkt altijd samen met andere mensen bij het schrijven van haar "Babylon' boeken. Die personen zijn mensen die haar anoniem informatie geven over hoe het er achter de schermen aan toe gaat in elke business. Zo heeft ze voor Beach Babylon gepraat met ex-werknemers van vakantieparadijzen.

Beach Babylon is te koop bij elke boekwinkel voor € 15,95 en telt 283 pagina’s. Super om mee te nemen op reis!