Susie shopgidsen

Lifestyle door Redactie

Een echte shopaholic moet bekend zijn met Susie. Ben je dat nog niet? Dan laat ik je als de wiedeweerga kennis maken met deze geweldige shoppinggidsen…

De gidsen van Susie vertellen je namelijk précies waar het leuk shoppen is. Op elke pagina vind je een geweldig adresje met beschrijving en foto’s. Zo is er een superdikke landelijke Susie gids, waar je in hoofdstukken als 'Op chique in 't Gooi' of 'Lekker uitwaaien in Friesland' de meest bijzondere en unieke adressen vindt. Onder het mom van 'Shoppen vanuit je luie stoel' zet Susie in dit boek ook haar favoriete webwinkels op een rijtje!

Maar er staan niet alleen maar winkeladressen in de gids, je vindt er ook handige en inspirerende informatie. Susie gaat voor jou bijvoorbeeld op zoek naar de leukste winkelstraten van het land, duikt in de wereld van Nederlands opkomend ontwerptalent, ontdekt de beste adresjes voor 'duurzaam shoppen', en veel meer! Bekende Nederlanders, zoals Yfke Sturm, Edsilia Rombley, Mariëlle Bastiaansen en Rodrigo Otzazu, delen hun shopgeheimen en verklappen hun favoriete adresjes.

Enne, de Susie NL gids is nog maar één gids. Er zijn ook Susie gidsen voor Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen, Maastricht, Haarlem en Rotterdam, met daarin de leukste adressen van deze shopsteden!

Je vindt de gidsen bij de boekhandel, V&D, De Bijenkorf en ANWB-winkels of online via hier. Daarbij zijn ze helemaal niet zo duur: de superdikke NL gids kost € 13,50 en de andere regionale gidsen € 9,95 of € 7,95.