Lifestyle

Sophie Kinsella - Ken je me nog?

Eeeeeeeindelijk! Het nieuwe boek van Sophie Kinsella (de schrijfster van de Shopaholic boeken) ligt in de winkel. De titel: "Ken je me nog?"

Waar gaat het boek over...?
Lexi, een meisje uit Londen, ontwaakt op een dag in het ziekenhuis. Ze heeft een auto-ongeluk gehad en lijdt nu aan geheugenverlies: ze mist de afgelopen drie jaar van haar leven! Ze is nu 'opeens' 28 jaar oud, heeft een topfunctie in het bedrijfsleven en... is getrouwd met een supermiljonair!
Lexi ontdekt steeds meer over haar 'nieuwe' leventje, dat eigenlijk heel perfect leek. Haar man is niet zo geweldig als -ie leek, haar personeel noemt haar ‘de Cobra’ (niet érg positief...) en ze blijkt een geheime minnaar te hebben. Maar Lexi herinnert zich helemaal niets! Zal ze ooit haar geheugen terugkrijgen?

Mijn mening
Ik heb dit boek in één dag uitgelezen. Echt waar! Het leest zó ontzettend lekker door, je kunt gewoon niet stoppen met lezen. Je wil weten hoe het afloopt! Het leuke aan dit boek vind ik dat 't heel origineel is; ik had nog nooit een verhaal gelezen over iemand die door geheugenverlies een paar jaar van haar leven "vergeten" is.
Daarbij zorgt dit geheugenverlies bij de hoofdpersoon Lexi voor supergrappige situaties, een beetje vergelijkbaar met de Shopaholic boeken. Soms denk je: "hoe komt ze hiér toch weer in terecht? En hoe komt ze er in godsnaam weer uit?!".
Ik heb dit boek met een grote lach op m'n gezicht gelezen en helaas weer veel te snel dicht moeten doen. Ik zeg: een vervolg, alsjeblieft!

"Ken je me nog?" is te koop voor € 17,50 bij elke boekwinkel. Geen tijd of zin om te lezen? Het boek is ook te koop als een luisterboek, op een mp3-speler ! Zo heb je de mogelijkheid elk moment van de dag je favoriete boek te beluisteren. De speler mét het boek erop kost € 29,95.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved