Lifestyle

Grace Dent - LBD Vriendinnen forever

Ben je dol op lezen, en hou je van echte meidenboeken? Dan is “LBD Vriendinnen forever” van Grace Dent écht een boek voor jou. Een heerlijk strandboek over drie vriendinnen met een liefde voor popmuziek en leuke jongens!

Dit boek is het derde deel uit de succesvolle van “LBD”. Eerder verschenen LBD Meidendingen en LBD Het Masterplan.

Over het boek…
Ronnie, Fleur en Claude (ook bekend als Les Bambinos Dangereuses, ofwel LBD) hadden een perfecte zomer gepland. Maar dan ontmoeten ze de valse Cressida Sleeth en wordt alles anders. Fleur en Claude krijgen ruzie, Ronnie maakt het uit met haar vriendje en Claude dreigt naar de andere kant van het land te moeten verhuizen! Om alsnog te genieten van zon, zee, surfboys, barbecues en tonnen vrijheid, besluiten zij te gaan werken in een beachhotel. Maar dat blijkt in de praktijk keihard werken. Hebben ze wel genoeg tijd om te genieten? En kunnen de LBD voorkomen dat Claude moet verhuizen?

Over de schrijfster…

Grace Dent (1973) woont in Londen en is journaliste en columniste bij onder andere Glamour en Marie Claire. Daarnaast schrijft ze een televisiecolumn voor de Guardian Guide en is ze regelmatig op de tv en radio te zien en te horen als recensent en commentator.

"LBD Vriendinnen forever" is nu in de boekwinkel te koop voor € 14,95.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved