Amerikaanse tijdschriften

Lifestyle door Redactie

Nederlandse tijdschriften als Ellegirl, Cosmogirl, Fancy enzovoorts zijn erg leuk, maar Amerikaanse magazines zijn nóg gaver! Maar hoe krijg je die, als je in Nederland woont? zul je denken. Dat ga ik je uitleggen!

Stap 1) Je gaat naar Amazon.com (of als je al een tijdschrift bij naam kent hoeft dat niet) om een tijdschrift te zoeken. Dit doe je door naar het kopje 'Books' helemaal links bovenin te gaan en dan vervolgens te kiezen voor 'Magazines and Newspapers'. Dan krijg je allemaal categorieën. Als voorbeeld gebruiken we even het blad 'Seventeen'.

Stap 2) Dan ga je op zoek naar de site van Seventeen (www.seventeen.com) en dan helemaal onderin staat een soort van invulstrook voor een abonnement. Daar vul je je gegevens in en dan staat er onderaan 'To pay now or if non-US, click here' en daar klik je dan op.

Stap 3) Je vult je adres in. Dan krijg je een melding dat je adres niet in de VS is en dan staat er dat er verzendkosten van 10 dollar (dit is voor een heel jaar) bijkomen.

Stap 4) Als laatste moet je je betaalmanier aanklikken. Het kan met allerlei creditcards.. Je moet dus wel je ouders even lief aankijken maar het is allemaal wel 100 % safe.

Waarom een Amerikaans tijdschrift?
Ten eerste omdat het stukken goedkoper is! De Seventeen kun je bijvoorbeeld voor zo'n 18 dollar een jaar lang (12 nummers) bezorgd krijgen (dus incl. verzendkosten) en omdat de dollar erg laag staat komt dit ongeveer neer op een tientje. Als je dit met Nederlandse bladen vergelijkt is dit natuurlijk erg goedkoop.
En ten tweede omdat het heel goed voor je Engels is.
Ook is het natuurlijk leuk om op de hoogte te blijven van de Amerikaanse trends! Je krijgt de bladen wel ietsjes later dan dat ze daar in de winkel liggen, maar dat is natuurlijk logisch!

Leuke Amerikaanse magazines:

Cosmopolitan

CosmoGIRL!

Vogue

Seventeen

Us Weekly

Teen Vogue

met dank aan Esmee voor de tips!