Thom Arisman - Thom.single.man

Lifestyle door Redactie

Afgelopen vakantie (ik was een weekje naar Lanzarote) heb ik het boek "Thom.single.man" van Thom Arisman gelezen. En ik kan niet anders dan jullie dit boek aan te raden!

Over de schrijver
Thom Arisman is freelancejournalist en single. Zijn leven wordt bevolkt door gesettelde stellen, boze exen, gewillige internetdates en talloze andere smachtende singles, die allemaal op zoek zijn naar die ene, die magische klik. Net als Thom, want voor minder doet hij het niet. Lees meer op Thoms eigen website.

Over het boek
. Thom Arisman is halverwege de dertig en vooral: single! Hij beschrijft in dit boek (zijn debuut) op een supergrappige manier zijn leventje, vol ups en downs en vriendinnetjes. Van blind dates tot heerlijke one-night-stands, van treurige singleparty's tot verboden vrijpartijen met je beste vriendinnen.

Mijn mening
Ik vond dit een heerlijk boek en heb hem in één dag uitgelezen op vakantie. Wat ik vooral zo leuk vond, is dat je eindelijk eens leest wat een mán denkt, en hoe hij tegen liefde en relaties en meisjes aankijkt. Heel erg verhelderend, moet ik zeggen! Misschien leren we zo ooit jongens nog eens begrijpen...

Thom.single.man is nu te koop in pocket-versie voor € 6,98.