Nederlandse chicklit: Lovalicious en Rondje!

Lifestyle door Redactie

Er zijn weer twee nieuwe chicklits van Nederlandse bodem: Lovalicious van Mariëtte Middelbeek en Rondje! van Mia Land. Vanaf deze week verkrijgbaar in de boekhandel!

Lovalicious

Vintage is helemaal hot en Saskia is er verzot op, maar in het dagelijks leven moet de succesvolle reclamemaakster trendy zijn en daar past zo’n mode-uitspatting niet bij! Als Saskia op een rommelmarkt in Antwerpen een oude bestekset ziet, is ze verkocht. Thuisgekomen vindt ze onder de lade een foto en twee brieven en Saskia gaat op zoek naar het verhaal achter de vondst. Ze ontmoet de zelfingenomen Björn, de achterkleinzoon van de brievenschrijfster. Saskia gaat in op zijn geflirt, met alle gevolgen.

Rondje!

Terwijl de nieuwe vlam van Niki weer eens niet de juiste blijkt te zijn, waant Maaike zich al bijna getrouwd en heeft daarom maar vast haar droomjurk gekocht… Femke is er wel aan toe om het huis uit te gaan en als ze een eigen stek kan huren, gaat ze meteen aan de slag. Samen met Celina begint ze ook nog eens een beautysalon! En Sonja en Lindy? Die lijken nu echt liefde te hebben gevonden!

De auteurs

Mariëtte Middelbeek is in korte tijd bekend geworden met haar chicklits Dior & Dennenbomen, Sterrenstatus, Revanche in New York en Twee is te veel. Mia Land vertaalt korte verhalen en romans vanuit het Zweeds en schreef haar debuut Taxi! dat meteen goed ontvangen werd.

De boeken kosten beide € 11,95 per stuk en zijn nú in de boekhandel te vinden!