Fashion

Welke jeans voor welk figuur?

Welke jeans past nu het best bij welk figuur? Lees verder voor de tips...

 Klein postuur
Jij kunt het beste kiezen voor een (iets) uitlopende strech spijkerbroek die mooi aansluit. Geen slobberbroeken, dus. Spijkerbroeken met verticale lijnen zijn ook mooi, die doen je much langer lijken. Enne: hakken eronder! Dat maakt je zóveel langer.
Vind je geen broek in de goede maat, laat hem dan gewoon kleiner maken (vaak kan dit bij de winkel zelf, soms tegen betaling). Als je vraagt of ze het doen in de originele zoom, zie je er niets van !

Lang postuur
Eigenlijk staat alles jou wel goed, maar heb je vaak moeite met lange lengtematen vinden. Cars, Zara en Replay hebben vaak langere lengtematen, maar worden niet overal verkocht. Vaak kun je beter naar een specialere jeanszaak gaan, zoals De Rode Winkel of de Men @ Work. Rechtuitlopende modelletjes staan het mooist, maar een beetje wijduitlopend kan ook (hier lijken je benen wel opvallender door!).

Molliger postuur
Kies niet voor super-strech, dat accentueert alleen maar. Ook slobberbroeken zijn een no-no, probeer een goed aansluitende broek te vinden (maar niet te strak). Kies voor iets wijduitlopende of rechte pijpen, liefst met versiering op de onderkant van de pijpen. Ook staan donkere wassingen vaak mooier dan lichte.

Slank postuur
Eigenlijk kun jij alle soorten jeans hebben. Vooral skinny jeans, driekwart broeken, cargo pants (met aangesnoerde onderkant) en broeken die recht uitlopen.

Brede heupen
Een strechbroek met een (redelijk) lage taille staat jou het mooist. Ook grote kontzakken zullen het goed doen (zeker als je een vrij grote kont hebt). Pas op met aparte stiksels of studs bij je heupen, want die zullen alleen maar accentueren.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved