Lifestyle

Francine Oomen - Hoe overleef ik stress?

Hoe overleef ik stress? is het nieuwste boek van Francine Oomen. Je kent haar vast van alle “Hoe overleef ik…?” survivalgidsjes, Ezzies dagboek en de HOI-serie. In dit gidsje geeft je ze tips om stress te overleven, want ja, wie heeft er nu eens geen last van?

“Er lopen heel wat stresskippen rond op deze wereld. Zelfs tieners hebben het tegenwoordig druk, druk, druk. Door school, massa’s huiswerk, hobby’s, vervelende klusjes, bellen, tv-kijken, afspreken met vrienden, msn’en…” zo begint het boek.

Uit een enquête die 7000 kinderen invulden op een website is gebleken dat 80 procent van de kinderen tussen 8 en 14 jaar last heeft van stress. De kinderen noemen school, negatieve gedachten en relaties (liefde/familie) als de drie grootste stressveroorzakers. Het boek helpt je stress te verbannen uit je leven, om dingen te ordenen in je hoofd en je wat relaxeder te maken.

Met behulp van tips, testjes en oefeningen die je in een werkschrift moet schrijven word je helemaal anti-stressy. Je leert ook hoe je stress kan voorkomen, herkennen én verhelpen, bij jezelf en bij anderen. Kortom: een grappig boek met leuke cartoons en goede tips die je van de schrijfster en van andere meiden krijgt. Als je meer informatie wilt surf dan naar www.francineoomen.nl of www.hoeoverleefik.nl.

Hoe overleef ik stress? kost € 9,95.

door Margot

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved