Victoria Farkas - Alles is anders

Lifestyle door Redactie

Een nieuw tienerboek: Alles is anders van schrijfster Victoria Farkas. Het verhaal gaat over drie jongeren van 15: Juul, Thomas en Jacco.

Juul
Juul is een vrolijke meid met veel vriendinnen, maar sinds een jaar is ze ernstig ziek. Ze wacht op een donornier, maar als dat te lang duurt, zal ze het niet overleven. Juul wil dat iedereen haar behandelt als een gewoon mens, niet als een zieke. En daarom verzwijgt ze haar ziekte zelfs voor haar nieuwe vriendje...

Thomas
Thomas doet het redelijk goed op school en heeft genoeg vrienden om leuke dingen mee te doen. Voor hen, maar ook voor zijn nieuwe vriendin, verzwijgt hij de waarheid die hij sinds een halfjaar kent: de man die hij altijd als zijn vader heeft gezien, is niet zijn biologische vader!

Jacco
Jacco is een knappe, populaire jongen met een intensief sociaal leven, maar toch is hij diep ongelukkig. De druk die hij voelt van zijn familie, vrienden en klasgenoten wordt zo hoog, dat hij die niet meer aankan en zelfs een heel drastische oplossing overweegt...

Zonder dat ze het van elkaar weten, chatten Juul, Thomas en Jacco met elkaar (onder verzonnen namen) op een jongerenforum. Ze raken steeds meer betrokken bij elkaars leven, maar kunnen ze elkaar ook daadwerkelijk helpen?

Lijkt dit je een leuk boek? Het is nu te koop voor € 12,95 bij de boekwinkel.