Pop Babylon

Lifestyle door Redactie

Yes, eindelijk! "Pop Babylon" is er. Ik ben zelf helemaal dol op de Babylon-boeken en na Hotel, Fashion, Air en Beach is er nu "Pop", over de keiharde wereld van de popsterren...

Hoe word je tegenwoordig een popster? Waarom is de ene boy band een succes en hoor je nooit meer wat van de andere? Waarom is de promotie van vrouwelijke artiesten duurder dan de promotie van mannelijke? En met wie moet je het bed induiken om nummer 1 te worden?

Imogen Edwards-Jones en Anonymus nemen je mee achter de schermen van een van de meest gesloten en glamoureuze industrieën ter wereld. Drugs zijn hier a way of life en talent staat niet altijd bovenaan het prioriteitenlijstje. Het is een verhaal over de meest veeleisende diva’s, de groupies en het management dat het geld met bakken naar binnen schept. Schokkend, onthullend en heel vermakelijk.

Pop Babylon is het vijfde deel in de Babylon-serie van Imogen Edwards-Jones. Deze schrijfster schrijft haar boeken altijd samen met "Anonymous". Achter Anonymous gaan personen schuil die haar volledig informeerden over hoe het er achter de schermen aan toegaat. Spannend...

Ik heb hem afgelopen week gelezen - ik lees vrij snel, maar had hem zelf in een paar daagjes uit. En wat een heerlijk boek is het weer! Het gaat over een bandmanager met een managementbedrijf wat niet zo goed meer loopt. Hij loopt feestjes af, heeft sex met popsterren en gebruikt drank & coke. Maar hij wil weer een succesvolle band lanceren; daarom besluit hij een boyband te vormen. Hilarisch!
Vooral omdat je weer alle sleaze & dirt te horen krijgt over dit wereldje. Dat de helft van de groep niet hoeft te zingen (en altijd playbackt tijdens optredens), dat optredens altijd eindigen in backstage feestjes met veel drugs, en hoe radio-dj's worden omgekocht om platen te draaien. Geweldig!

Pop Babylon is nu te koop voor € 15,95!