Lifestyle

Twee heerlijke nieuwe chicklits

Twee heerlijke nieuwe chicklits van Poema Pocket: De schone dumpster van Johanna Edwards & De wereld rond in 80 dates van Jennifer Cox.

Waar gaan de boeken over?

De schone dumpster gaat over Dani Myers. Ze werkt bij Your Big Break BV, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verbreken van relaties. Tegen betaling, uiteraard. Heb je genoeg van je minnaar, maar geen zin in een moeilijk gesprek? Dumpspecialiste Dani knapt het voor je op. Als je wilt levert ze er zelfs een liefdesverdrietbox voor je toekomstige ex bij. Maar als Dani een wel heel knappe man moet dumpen, is ze toch niet zo professioneel als ze zelf denkt… Hilaaaarisch! (ook al haat ik dat woord).

De wereld rond in 80 dates is het nieuwste boek van Jennifer Cox. Zij presenteerde verschillende reisprogramma's voor de BBC en schrijft voor Marie Claire en Cosmopolitan. Dit is een autobiografisch boek over de succesvolle reisjournaliste Jennifer Cox (ja, de schrijfster zelf dus). Zij ontmoet overal ter wereld leuke mannen, maar toch is ze nog steeds single. Jennifer besluit het lot te tarten en tijdens een reis om de wereld met tachtig mannen af te spreken, op zoek naar niet zomaar een man, maar naar de Ware... En zo begint het vrolijke, waargebeurde verhaal over een wereldreis vol met dates. Van de Liefdesprofessor in Zweden tot de gokker in Las Vegas, en van de Hollandse Willem in de Efteling (!) tot het hoofd van de havenpolitie in Sydney. Te leuk om te lezen!

De boeken zijn vanaf nu te koop voor € 6,98. Lekker prijsje ook!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved