Stem op cover van Carry Slee’s nieuwe boek

Lifestyle door Redactie

Op 9 juni verschijnt de nieuwe roman van Carry Slee, Bangkok boy; een boek voor lezers van 16 jaar en ouder. En jij kunt nu bepalen welke cover het boek moet krijgen!

Bangkok boy is een hilarisch, spannend en ontroerend verhaal over een jonge vrouw die zich niet zomaar laat dumpen door haar vriend. Het is een verhaal over vriendschap, afscheid nemen en loslaten, schuld en verantwoordelijkheid, maar vooral over het leven zelf.

18 jonge artdirectors in opleiding (tweedejaars Junior* Academie voor Art Direction) hebben in maart 2009 gewerkt aan de pitchopdracht voor de cover van Bangkok boy.Een professionele jury, waarin onder anderen Carry Slee was vertegenwoordigd, kozen drie ontwerpen. Daar kun je nu op stemmen, en het winnende ontwerp wordt straks de cover van het boek.

Klik hier om direct te stemmen en maak kans op een Apple iPod touch of een van de gesigneerde exemplaren van Bangkok boy. De winnende cover wordt bekendgemaakt tijdens de feestelijke boekpresentatie op 9 juni a.s. in Utrecht.