Bridget Asher - De Damesparade

Lifestyle door Redactie

Wat doe je als het adresboekje van je geliefde vol blijkt te staan met... zijn andere liefjes? Dat gebeurt er in "De Damesparade", het nieuwe boek van Bridget Asher.

Lucy is al een half jaar weg bij haar man Artie. Haar oh zo charmante man bleek er een hele rits vriendinnen op na te houden. Wanneer Lucy van haar moeder hoort dat Artie ernstig ziek is keert ze terug naar huis. Maar Lucy is niet in staat Artie te vergeven. In een vlaag van woede belt ze alle vrouwen die in zijn adresboekje staan. Ze had absoluut niet verwacht dat Artie’s liefjes stuk voor stuk komen opdagen om afscheid te nemen. De zwerm dames, in allerlei soorten en maten, delen elkaars geheimen, lachen en huilen samen. Maar Lucy weet één ding zeker – de grootste verrassing moet nog komen! Ben jij benieuwd naar het spannende einde?

Het is echt een super leuk boek dat over liefde en vergeving gaat. De spanning wordt zo opgebouwd dat je het boek in één ruk wilt uitlezen. Je wordt nieuwsgierig voor welke verrassing Lucy komt te staan. Ik zal deze heldin in ieder geval niet zo snel vergeten!

Je kunt het boek voor €16,90 in de winkel kopen.

Door Danique