Anne Dunlop - Wat denk je wel?

Lifestyle door Redactie

De Ierse Francesca heeft een spannend beroep. Ze is piloot en haar vrije leventje bevalt haar prima. Tot ze Will ontmoet – hij is lang, donker én knap. Een romantisch huwelijk is het gevolg...

Ze vertrekken naar Botswana (Afrika), waar Will een ziekenhuis gaat bouwen. Francesca krijgt binnen korte tijd drie kinderen en door het drukke leven hebben ze steeds minder tijd voor elkaar. Besteedt Will misschien tijd aan iemand anders, zou hij een andere vrouw hebben? Op aanraden van haar tweelingzus Camilla vertrekt Francesca halsoverkop naar Ierland om een beetje bij te komen. Camilla komt naar Botswana om voor Will en de kinderen te zorgen. Wat een aardige zus! Of heeft Camilla soms andere bedoelingen? En waarom wilt ze Francesca dan uit de buurt hebben? Haar tweelingzus is niet helemaal te vertrouwen en dit gaat ze dan ook helemaal tot de bodem uitzoeken.

Ik heb tijdens het lezen van "Wat denk je wel?" genoten van de heerlijke lachmomenten. Maar het heeft me ook aan het denken gezet, wat zou jij ervan vinden, wanneer je vriendje jou zo gemakkelijk inwisselt voor iemand anders?

De prijs van dit boek is €16,90.

door Danique