Melissa Nathan - Vergeet het maar

Lifestyle door Redactie

Na de boeken Kus me Kate, Ik zal je leren en De Nanny komt Melissa Nathan met het leuke en spannende liefdesverhaal ‘Vergeet het maar’.

Het verhaal gaat over een rijke familie, waarin dochter Annie Markham een belangrijke rol speelt. Annie is een lieve en aardige vrouw, maar is ook een beetje vreemd. Ze kan namelijk heel fel reageren, dat komt door haar eerste vriendje Jake. Zeven jaar geleden betekende hij alles voor haar, tot ze hem plots keihard dumpte. Ondanks de dingen die ze heeft meegemaakt, weet ze één ding zeker over mannen: het enige betrouwbare aan mannen is dat ze onbetrouwbaar zijn!

Annie zit in de problemen, ze staat op het punt haar familiekapitaal (erfenis) kwijt te raken. Dan verschijnt haar jeugdliefde Jake weer in haar leven en hij wil haar helpen met het redden van het familiebedrijf. Annie heeft geen idee van wat de echte bedoelingen van Jake zijn en dat Jake nog altijd een verliefd op haar is. Maar hij is het echt nog niet vergeten, hoe Annie hem plots keihard dumpte. Hij ziet dit als de perfecte gelegenheid om wraak te nemen!

‘Vergeet het maar’ is een leuk, mooi en spannend boek. Wanneer je eenmaal een pagina of 20 hebt gelezen, blijf je doorlezen tot je antwoorden op al je vragen hebt. Hoe loopt het met de hoofdrolspelers af, waardoor gaat het zo slecht met het familiebedrijf en vooral 'komt het nog allemaal goed?'

Je kunt het boek voor €17,90 in de winkel kopen. Bestel 'm hier! (zonder verzendkosten)

door Danique