Lifestyle

Interview met Gayle Forman van 'Als ik blijf'

Deze week is het boek 'Als ik blijf' van Gayle Forman verschenen: een young adult-roman over de 17-jarige Mia. Ik mocht Gayle interviewen en hier hebben we een leuk filmpje van!

Over het boek...

Het leven van de 17-jarige Mia draait om twee grote passies: muziek en haar vriendje Adam. Wanneer Mia, haar ouders en jongere broertje een vrij dag hebben, besluiten ze gezellig samen uit te gaan. Maar onderweg, met Beethovens cellosonate nr. 3 op de radio, boort een vrachtwagen zich in volle vaart in hun auto.
Aanvankelijk lijkt alles goed, maar al snel blijkt dat niet het geval te zijn. Haar ouders zijn dood en als ze op zoek is naar haar broertje, ziet ze een hand uit het autoraampje steken met daaraan de zilveren armband die Adam haar cadeau heeft gegeven. Haar hand. In de 24 uur die volgen wordt Mia voor een onmogelijke keuze gesteld: wat Als ik blijf...

Het interview

(kun je niet zo goed Engels, download dan hier de vertaling van wat Gayle zegt)

'Als ik blijf' van Gayle Forman is nu te koop voor € 14,95. Echt een aanrader! Maar... we verloten nu het gesigneerde exemplaar wat je in het filmpje ziet. Klik voor de winactie hier!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved