Iris Boter - Reünie in Rome

Lifestyle door Redactie

Reünie in Rome’ is Iris Boters eerste roman en is zeker geslaagd! Ze won in 2006 de Liefdesverhalenwedstrijd van NCRV, Fok! en Spits. Het boek gaat over hoofdrolspeelster Donna en haar liefde met/in Rome. Ciao, bella Italia!

Reünie in Rome vertelt een verhaal over Donna van Dalen. Zij groeit op in de Italiaanse hoofdstad Rome, maar als haar ouders besluiten terug te gaan naar Nederland moet ze mee. Sinds die tijd droomt Donna ervan om terug te gaan naar Rome; het land van de espresso’s, make-up en dure kleren. Tot die tijd werkt ze bij een televisiezender, doodt ze haar tijd met haar collega Bart en woont ze in een flatje in Amsterdam.
Dan krijgt ze een uitnodiging voor een reünie van haar middelbare school. Eindelijk kan ze terug -  terug naar haar goede vriendin Alyssa, terug naar Rome en ook: terug naar haar docent wiskunde. Die vond ze toen al zo interessant, dat ze zelfs haar kat naar hem heeft vernoemd.
Eenmaal in Rome is het leven goed. Zon, wijn, flirtende mannen. Wanneer ze zich afvraagt hoe ze het beste haar meubels kan laten verschepen, komt ze erachter dat niet alles is wat het lijkt…

Het is echt een lekkere chicklit, ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld heerlijk op je tuinstoel in het zonnetje zit. Het boek is nu verkrijgbaar voor €11,95.

Bestel 'm hier! (zonder verzendkosten)

door Danique