Lifestyle

Mel Wallis de Vries - Verblind

Het verhaal

Wanneer Roos verliefd wordt op de twee jaar oudere Alexander, wordt ze al vlug toegelaten tot zijn vriendengroep op school. Roos raakt steeds beter bevriend met Max, Edith, Merlijn, Sjoerd en Maaike. Maar alles veranderd wanneer Roos op een dag op bezoek gaat bij Maaike en haar daar dood terugvindt. Er wordt bekendgemaakt dat het gaat om een criminele afrekening die gericht zou zijn om Maaikes vader, die advocaat is. Maar klopt dit wel? Dan valt er nog een dodelijk slachtoffer en dat maakt het voor Roos nogal verwarrend. Want ze komt steeds meer te weten en komt steeds dichter bij de waarheid, wat bij Roos de twijfel doet toeslaan.

Mijn mening

Eigenlijk heb ik het niet zo op thrillers of jeugdthrillers, maar dit boek spreekt me echt aan. Net als de andere thrillers van Mel Wallis de Vries. Het is niet voorspelbaar, het is spannend en vooral levensecht. Je voelt zo mee met Roos, je ziet gewoon alles voor je eigen ogen gebeuren. Je voelt haar emoties en dat vind ik echt goed van de schrijfster. Dat lukt namelijk niet iedereen!

Over Mel Wallis de Vries

De 36-jarige schrijfster debuteerde in 2005 met haar boek Uitgespeeld en schrijft sindsdien elk jaar een boek. Ze woont samen met haar vriend en 2 kinderen, Pien en Teun, in Amsterdam.

Tot nu toe verschenen:

2005: Uitgespeeld
2006: Verblind
2007: Buiten zinnen
2008: Fout
En pas is haar nieuwste boek ‘Waanzin’ verschenen.

Door Jessica

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved