Sophie Kinsella - Wat spook jij uit

Lifestyle door Redactie

Eindelijk, er is weer een nieuw boek van Shopaholic-schrijfster Sophie Kinsella uit, genaamd "Wat spook jij uit?". Weer een heerlijk boek...

Het verhaal...
Lara Lington heeft altijd al een grote fantasie gehad. Maar nu gelooft ze dat ze echt gek aan het worden is. Normale jonge vrouwen kunnen toch geen geesten zien? Onlangs is Lara's oudtante Sadie overleden en die heeft het voor elkaar gekregen om met Lara in contact te treden – in de vorm van een brutaal, veeleisend meisje dat van dansen houdt. Zij kan niet rusten voordat haar laatste verzoek is ingewilligd. Lara moet voor Sadie een zoekgeraakte ketting opsporen. Alsof Lara zelf al niet genoeg problemen heeft. Haar nieuwe bedrijfje is bijna failliet, haar zakenpartner is er vandoor, en haar ex heeft een ander. Gelukkig wordt het leven met de sprankelende Sadie een stuk spannender. Hun schattenjacht zorgt voor glamour, intrige en ouderwets warme romantiek.

De schrijfster...
Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar beroemde Shopaholic! serie en haar bestsellerromans Hou je mond!, Aanpakken! en Ken je me nog? Ze woont met haar gezin in Londen en is niet bang voor spoken.

Het boek is nu te koop voor € 17,50. Bestel het boek hier! (zonder verzendkosten)