Michael Scott - De tovenares

Lifestyle door Redactie

Er is weer een mooie serie voor de meiden die niet van chicklit houden maar wél van spannende fantasyboeken: De geheimen van de onsterfelijke Nicolas Flamel van schrijver Michael Scott. Deel 3, genaamd De Tovenares, is nu uit.

Deel 1 heette De Alchemist en deel 2 was genaamd De Magiër. De boeken gaan over een Amerikaanse tweeling, Josh en Sophie (15), die verzeild raken in een magische strijd tussen goed en kwaad.

Het verhaal van De Tovenares...
Nadat ze in Parijs ontsnapt zijn aan de klauwen van Macchiavelli, reizen Sophie en Josh naar Londen. Zonder zijn magische boek wordt Nicolas Flamel elke dag zwakker en zijn vrouw Perenelle zit nog steeds opgesloten in Alcatraz. Nu de krachten van Josh zijn ontwaakt zoeken ze dringend een Oudere die hem kan leren hoe deze te gebruiken. Maar de enige Oudere die in aanmerking komt is waanzinnig: de legendarische Gilgamesj…

De schrijver...
Michael Scott is geboren en opgegroeid in Dublin. Voor hij schrijver werd was hij werkzaam in diverse boekwinkels en als antiquair. Sinds 1990 is hij zich fulltime bezig gaan houden met het schrijven. Zijn werk is in vele landen verschenen. Hij schrijft onder meer horror, sprookjes en fantasy voor alle leeftijden.

Het boek is nu te koop voor € 18,95. Bestel het boek hier! (zonder verzendkosten)