Engelse boeken

Lifestyle door Redactie

Ben je niet zo goed in Engels of wil je het wat bijspijkeren? Op school krijg je soms suffe Engelse literatuur te lezen, maar ik heb een tip: haal zelf gewoon léuke Engelse boeken in huis! Je leest ze in één ruk uit én werkt meteen aan je talen. Ideaal!

De Twilight serie

In de immens populaire Twilight Saga weet Bella dat Edward levensgevaarlijk is, maar ze is onvoorwaardelijk en onherroepelijk verliefd op hem!

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries is een zeer populaire serie, waarin twee vampierbroers – één goed, één slecht – beide verliefd zijn op Elena Gilbert. Ook te zien als tv-serie op Net5!

Dan Brown - The Lost Symbol

Robert Langdon wordt onder valse voorwendselen naar Washington gelokt: het epicentrum van de wereldmacht en de stad met de grootste verborgen geheimen uit de geschiedenis. Na aankomst in het Capitool krijgt hij een telefoontje. Peter Solomon, vooraanstaand lid van de vrijmetselarij, filantroop en goede vriend van Langdon, is ontvoerd en verkeert in levensgevaar. Solomons kidnapper wil maar één ding: dat Langdon de codes van het mysterieuze genootschap ontcijfert en de legendarische macht die daardoor vrijkomt aan de kidnapper overdraagt. Langdon kan niet anders dan het spel meespelen. Hij krijgt hulp van Katherine, Solomons zus, een vooraanstaand wetenschapper die de kracht van het menselijk denken bestudeert. Lukt het hen om op hun duizelingwekkende tocht de geheimen van Washington te ontraadselen? Want wat hadden de idealen van de geestelijke vaders van de Verenigde Staten gemeen met de denkbeelden van de vrijmetselarij? En kan die kennis het leven van Solomon en het lot van de wereld redden?

Confessions of a Shopaholic

Confessions of a Shopaholic is gebaseerd op de bestseller van Sophie Kinsella. Rebecca Bloomwood - Becky voor intimi (gespeeld door Isla Fisher) - is 25 jaar oud. Ze is een doorsnee, single en onafhankelijk meisje, die hoger op de carrièreladder wil en moet komen. Ze droomt ervan om een echt New Yorks meisje te zijn– werkzaam bij een modeblad en te genieten van het leven in New York- en daarbij gaat ze van top tot teen gekleed in designerkleding. Becky houdt van een luxe levensstijl en begeeft zich daar ook in, maar de werkelijkheid zit helaas toch iets anders in elkaar. Haar huidige financiële situatie is daar namelijk helemaal niet naar. Ze woont samen met haar beste vriendin Suze (Krysten Ritter) in Suze's appartement in Londen. De huur die ze betaald is ver beneden de gangbare huurprijzen in Londen en dat is voor Becky de kans om haar bescheiden inkomen volledig te besteden aan de nieuwste modetrends. Ze verzint allerlei smoesje om haar must have's te rechtvaardigen, maar ondertussen werkt ze zichzelf steeds meer in de schulden. Wanneer Becky een baan krijgt bij Successful Savings magazine dat van dezelfde uitgever is als modebijbel, Élan, ontstaat er een zekere ironie. Becky komt in een bizarre situatie terecht. Ze schrijft een column over hoe je het beste met geld om kan gaan, terwijl ze zelf diep in de schulden zit. Terwijl ze probeert de eindjes aan elkaar te knopen en zich uit de schulden te werken, ontmoet ze de man van haar dromen. Deze probeert ze op allerlei manieren voor zich te winnen en aldoende komt ze erachter dat sommige dingen belangrijker zijn dan het nieuwste en hipste jurkje van dit seizoen...

Lauren Conrad - L.A. Candy

Het verhaal gaat over de negentienjarige Jane Roberts. Zij gaat voor een stage naar L.A en haar beste vriendin Scarlett gaat mee. Als ze daar zijn, vraagt een producer hen voor een ‘reality versie van Sex And The City’. De show heet L.A Candy, vandaar de titel van het boek. Natuurlijk zeggen ze ja en al snel is Jane een van de hottest tv-sterren van het moment. Jane geniet van alle voordelen van de roem, samen met haar nieuw verworven vrienden. Maar die vrienden willen ook een deel van Jane’s spotlight. Al snel komt Jane erachter dat iedereen iets van haar wil en dat niet alles is wat het lijkt…