Het eerste hoofdstuk van Twilight 4: Morgenrood

Lifestyle door Redactie

Op 16 april komt het vierde deel in de Twilight reeks uit: 'Morgenrood' (in het Engels 'Breaking Dawn'. En wij mogen op Girlscene het eerste hoofdstuk in het Nederlands al publiceren!

Het verhaal...

Bella Swans onherroepelijke en onvoorwaardelijke liefde voor Edward Cullen geeft haar vleugels en verlamt haar tegelijkertijd van angst. Ze heeft een roerig jaar vol verleidingen, verlies en strijd achter de rug en staat nu voor het ultieme keerpunt. Bella wordt verscheurd door haar intense passie voor Edward enerzijds, en haar grote vriendschap met Jacob anderzijds. Kiest ze voor de duistere maar verleidelijke wereld van de onsterfelijken, of besluit ze toch een volledig menselijk en dus sterfelijk leven te leiden? Bella is de schakel geworden in het eeuwigdurende conflict tussen de weerwolven en de vampiers. Haar keuze bepaalt het lot van beide stammen. Morgenrood is het slotakkoord van een magistraal liefdesverhaal dat wereldwijd miljoenen lezers in zijn greep houdt.

Download het eerste hoofdstuk nu hier op Girlscene!

Je kunt het bestand openen of opslaan met een PDF reader. Heb je deze nog niet? Acrobat Reader download je hier gratis.

Op Bol.com kun je het boek alvast reserveren, dan heb je hem meteen op 16 april op de deurmat liggen! Kun je meteen lekker beginnen met lezen....

Veel leesplezier!!

-