The Short second life of Bree Tanner

Lifestyle door Redactie

Voor de meiden die erg veel van de Twilight boeken houden, komt er binnenkort weer een nieuw boek uit van de schrijfster Stephanie Meyer. Het boek heet: The Short Second Life of Bree Tanner.

-

Wees niet langer getreurd als je het laatste deel van Twilight ''Breaking Dawn'' uit hebt. Je kunt nu weer lekker doorlezen!

Het korte tweede leven van Bree Tanner: een Eclips novelle (The short second Life of Bree Tanner: an Eclipse novella) wordt verteld vanuit het perspectief van Bree, een personage dat voor het eerst verscheen in de roman Eclips.

'Ik ben net zo verrast over deze novelle als iedereen,' aldus Stephenie Meyer. 'Toen ik eraan begon in 2005 was het slechts een oefening om me te helpen de andere kant van Eclips te onderzoeken. Ik dacht dat het misschien een kort verhaal kon worden voor op mijn website. Later, toen we bezig waren met The Twilight Saga: The Official Guide, leek het me een goed idee om het verhaal van Bree daarin op te nemen. Maar het verhaal werd steeds langer en toen was het te lang om in The Official Guide op te nemen.'

Het korte tweede leven van Bree Tanner is het verhaal van een van de nieuwelingen uit het leger van Victoria in Eclips, Bree Tanner. De novelle registreert de ontwikkelingen binnen het nieuwelingenleger en hun achtervolging van Bella Swan en de Cullens, tot hun onvermijdelijke ontmoeting en de onvergetelijke afloop.

Deze nieuwe novelle van Stephenie Meyer zal in Nederlandse vertaling verschijnen in de week van 7 juni 2010.

door Shelley