Lauren Kate – Fallen

Lifestyle door Redactie

Fallen van Lauren Kate wordt in Amerika gezien als dé opvolger van de Twilight Saga van Stephenie Meyer. In Amerika wordt het gelezen door jonge meiden, maar ook door een heleboel volwassen vrouwen. Op 6 september verschijnt het eerste deel in een reeks van 4 in Nederland. De filmrechten van deze serie zijn inmiddels verkocht en het boek is al in meer dan 20 landen verschenen! 

Het verhaal…

De 17-jarige Lucinda is verliefd op de onweerstaanbaar aantrekkelijke en hoogbegaafde Daniël. Maar dan ontdekt ze dat Daniël een gevallen engel is, vervloekt en gedoemd tot een onsterfelijk leven op aarde. Wat Lucinda niet weet, is dat zij zelf ook ooit een engel was, en dat haar straf op een wrede manier zorgt voor Daniëls eeuwig liefdesverdriet. Elke 17 jaar reïncarneert ze opnieuw, onwetend van haar verleden, om steeds weer te sterven op het moment dat zij met Daniël herenigd wordt in hun onvermijdelijke liefde. De twee realiseren zich dat ze keer op keer hun levens besteden aan het vinden en weer kwijtraken van elkaar en gaan op zoek naar een manier om de vloek te breken.

fallen

Kortom: Twilight meets Gossip Girl; een mix tussen chicklit en een gothic liefdesverhaal! Deel 1 kost € 18,99 en ligt vanaf vandaag in de winkel en is ook online te koop.