Never Use Pop Up Windows – Anneloes van Gaalen

Lifestyle door Redactie

Voor de leesliefhebbers onder ons is er weer een nieuw boek uit, genaamd: Never Use Pop Up Windows and 50 Other Ridiculous Web Rules. Misschien kennen jullie het wel uit de boekenserie Ridiculous Design Rules, dit is namelijk alweer het vierde deel is. Het vijfde deel over typografie schijnt in oktober uit te komen.

Dit nieuwe deel gaat over de belachelijke regels in het gebruik van het web. En dan niet alleen het webdesign van de verschillende sites, maar ook over de regels in het communiceren via het internet. Wat tegenwoordig natuurlijk een hot item is, de interactie die op het web plaatsvindt. Denk hierbij aan alle do’s en don’ts bij het gebruik van email, chatten en het publiceren van je hele hebben en houden op sites als Hyves, Facebook en YouTube.

Wat dit boek nog leuker maakt is dat er bij elke 50 regels, citaten van beroemde mensen worden aangehaald die een bepaalde mening hebben of een eigen persoonlijke variant ervan hebben gemaakt. In dit boekje bestaan geen grenzen, of je het er nu mee eens bent of niet! Het zet je aan het denken over de regels van design, reclame, mode, typografie, internet, etc. Kortom een leuk boek om cadeau te doen of gewoon voor jezelf.

Het boek is nu verkrijgbaar bij Bol.com en boekenwinkels. De prijs: € 15.

door Danique