Internetgodinnen: in tien stappen je eigen webwinkel

Lifestyle door Redactie

Webshoppen is hip! Maar naast er kopen, zien we ook dat veel (jonge) vrouwen tegenwoordig een eigen webwinkel oprichten. Suzan Eikelenstam schreef hier een boek over, die nu in de winkels ligt.

Suzan interviewde de vijf meest succesvolle webwinkeleigenaressen van Nederland en omschrijft in tien eenvoudige stappen hoe je je eigen webshop begint en deze ontwikkelt tot een doorslaand succes.

Uit onderzoek is gebleken dat 42% van de webshopeigenaren vrouw is. De experts die in 'Internetgodinnen' aan het woord komen, denken dat dit aantal in 2011 nog flink zal stijgen. "Dit jaar al bestaat de helft van ons klantenbestand uit vrouwen", vertelt Durk Jan de Bruin, eigenaar van online webwinkelsoftware aanbieder mijnWinkel.nl. "En ik vermoed dat dit aantal in 2011 fors toegenomen zal zijn."

-

In het boek lees je de beste praktische tips van de online zakenvrouwen achter Kleertjes.com, LaDress.com, Welikefashion.com, Orangebag.nl en Hipvoordeheb.nl. Ook Hilmar Mulder, hoofdredactrice van weekglossy GRAZIA, biedt een kijkje achter de schermen bij Graziashop.nl.

Schrijfster Suzan Eikelenstam loodst je door de stappen van het starten heen en geeft antwoord op vragen als 'Hoe kom ik aan producten?', 'Hoe kom ik aan klanten?', 'Hoe word ik bekend?' en 'Hoe kan ik groeien?'. 

Achterin het boek vind je ook nog eens fijne aanbiedingen van bekende bedrijven die startende internetgodinnen op weg helpen.

'Internetgodinnen' is nu te koop voor € 15,95 in de boekwinkel en online bij bol.com.