Girlscene boekentip: Glamour & Paparazzi

Lifestyle door Redactie

Dit boek is helemaal geschikt voor alle meiden die van fashion and glamour houden. Heerlijk leesvoer voor een dag in het park, een luie middag in de tuin of een chilldag op het strand.

Glamour & Paparazzi

Glamour & Paparazzi - Marieke Ordelmans, prijs € 15,95

Dit boek gaat over het meisje Jill dat op jonge leeftijd een modellenwedstrijd wint. Zij is in één klap wereldberoemd en wordt omringd door bekende celebs en belangrijke mensen. Ze wordt uitgenodigd op VIP feestjes, is constant in de media en leeft het leven van de rich and famous. Maar een keerzijde van het vak, is dat iedereen zich met haar bemoeid. De paparazzi zit de hele tijd op haar hielen en de roddels verspreiden zich. Jill heeft het er erg moeilijk mee, want ook haar familie en vrienden ziet ze niet vaak meer. Ze moet een balans zoeken tussen haar droom om model te zijn en een normaal leven. Het is een zware tijd voor haar en in het boek lees je hoe ze ermee om gaat.

Marieke Ordelmans is de schrijfster van het boek Glamour & Paparazzi en weet alles van de modewereld af. Tijdens haar studie deed zij onderzoek naar de invloed van modeblogs in de mode-industrie. Ze ging daarvoor naar New York en ontmoette daar veel verschillende beroemdheden.

Glamour & Paparazzi

Killerheels & Modedromen - Marieke Ordelmans, prijs € 15,95

Marieke schreef voor dit boek ook nog een andere chicklit, namelijk ‘Killerheels & Modedromen’. Dit boek is eigenlijk de voorganger van het boek ‘Glamour & Paparazzi’. In dit boek wordt namelijk verteld hoe Jill (de hoofdpersoon) in de modellenwedstrijd terecht komt.

In Nederland zijn de boeken van deze schrijfster al een groot succes. De boeken zijn echte aanraders, het zijn spannende verhalen vol glitter and glamour.

Glamour & Paparazzi

Marieke met model Kim Feenstra

Houd jij ook van chicklits? Lijkt jou het boek Glamour & Paparazzi leuk om te lezen?

Door Myrre