Win: beauty workshop Thijs Willekes!

Lifestyle door Redactie

Beauty coach en tv-presentator Thijs Willekes heeft een boek uitgebracht met de leukste tips en tricks op het gebied van make-up, haar en styling. Dit boek zou eigenlijk ieder meisje in haar kast moeten hebben en daarom is deze nu te koop in de Girlscene Shop! Als je het boek bestelt, maak je kans op een make-over van Thijs of 1 van de 10 gesigneerde exemplaren van ‘So Thijs’.

thijs willekes

Thijs Willekes ken je misschien wel van het tv-programma ‘So Thijs’, waarin hij allerlei tips geeft. Die leuke tips heeft hij nu gebundeld in een boek, zodat je alles terug kunt lezen en het mooiste uit jezelf kunt halen. Daarnaast laat Thijs zien hoe je je eigen stijl kunt creëren en what’s hot and what’s not.

Ik ben een ontzettende beautyliefhebber en stiekem een beetje fan van Thijs, dus het boek heb ik al een tijdje in de kast liggen. Ik laat je de leukste dingen zien uit het zeer handige boek.

sothijs

sothijs

Het boek kan rechtop staan, zodat je dit naast je make-up spiegel kunt zetten terwijl je de tips en trucjes toepast. Er zit een ringband in het boek, zodat je de bladzijdes makkelijk om kunt slaan. De pagina’s zijn ook lekker dik, dus het scheurt niet.

sothijs

Thijs geeft niet alleen make-up, haar en styling tips maar ook informatie over hoe je bijvoorbeeld parfum kunt vinden die het best bij jou past……

sothijs

…camoufleren van vlekken

sothijs

…en zelfs hoe je je kledingkast kunt ordenen!

sothijs

De illustraties in het boek zijn ook echt super mooi, ze zijn getekend door mode – illustratrice Ingrid Bockting die werkt voor verschillende modebladen. Thijs schrijft ook heel vlot en spreekt je echt aan in dit boek.

Het boek kost in onze shop € 12,50, voor de verzendkosten betaal je helemaal niets! Zeker de moeite waard om te bestellen dus, want zoals Thijs zelf zegt:

"Je eigen schoonheid en stijl zit als een schatkist in jezelf verborgen,nu is het alleen nog zaak even de sleutel te vinden en het tot expressie telaten komen"

Win een beauty workshop van Thijs Willekes of 1 van de 10 gesigneerde exemplaren van 'So Thijs'!
Maar dat is nog niet alles. Want als je nu het boek bestelt, maak je kans op een workshop van Thijs Willekes zelf, samen met een paar vriendinnen. Verder verloten we onder de bestellingen tien gesigneerde exemplaren van ‘So Thijs’.

Bestel 'So Thijs' op www.girlsceneshop.nl & WIN!

Door Brenda