Laat je inspireren door Moleskine

Lifestyle door Redactie

Voor veel meiden is een Moleskine notitieboekje een musthave in de handtas. Je kunt hem gebruiken voor bijzondere illustraties, eigengemaakte tekeningetjes, mooie afbeeldingen of inspirerende teksten. Tenslotte weet je nooit wat je onderweg tegenkomt! En het blijkt dat we de meeste inspiratie op de gekste momenten krijgen. In de trein, in bed of misschien wel onderweg naar school. Dus waar je ook bent een notitieboekje kan altijd van pas komen!

Over Moleskine
De notitieboekjes van Moleskine kunnen wel tegen een stootje. Ze hebben namelijk een harde of zachte lederen kaft. In de bekende boekwinkels zijn deze handige notitieboekjes in tientallen kleuren te koop. Je kunt kiezen uit boekjes met verschillende pagina’s: blanco, geruit of gelinieerd. Van pocket tot A3 formaat, de boekjes zijn in diverse maten verkrijgbaar. Dus voor elke note een bijpassend Moleskine notitieboekje!   

Niet alleen wij gebruiken de handige notebooks, ook kunstenaars, fashion designers en andere ontwerpers kunnen niet zonder! Girlscene geeft jullie bijzondere inspiratie uit verschillende Moleskines:

Het Moleskine notitieboekje van mode-ontwerper Christian Lacroix

Het Moleskine notitieboekje van kunstenaar Stefano Faravelli 

Het Moleskine notitieboekje van grafisch ontwerper Nerina Fernandez

Het Moleskine notitieboekje van student Rémy Bardin

Het Moleskine notitieboekje van kunstenares Cristina Lei Rodriguez

Hebben jullie een notitieboekje? Zo ja, waarvoor gebruiken jullie hem het meest?

Door Evi