Boekentip: Geluk is een jurk

Lifestyle door Redactie

Girlscene heeft een leuke boekentip voor jullie. Op 22 februari komt het boek 'Geluk is een jurk' uit. Het is geschreven door Cecile Narinx, hoofdredactrice van ELLE. Zij geeft ons een kijkje in de modewereld van binnenuit.

Cecile deelt  in ‘Geluk is een jurk’ haar kennis en mening over onder andere modellen, want waarom zijn ze altijd zo mager? En ontwerpers zoals Karl Lagerfeld: hoe is hij in het echt? Ook vertelt ze ons hoe je intens gelukkig kunt worden van een jurk.

cecile geluk is als een jurk

Ze beantwoordt vragen als waarom zijn chanel-tasjes zo duur? En waarom worden hakken steeds hoger? Cecile vertelt hoe het eraan toe gaat tijdens grote shows in Parijs en Milaan en ze legt het belang van de juiste tas uit. Ze blikt terug op haar mooiste mode-ervaringen en ze deelt haar lievelingsadresjes.

Geluk is een jurk

De hoofdredactrice vertoefde een paar dagen in Parijs om inspiratie op te doen  tijdens het schrijven. Cecile: 'Boek schrijven maakt gelukkig omdat ik me dan op één ding kan concentreren zonder afleiding. En schrijven doe ik het allerliefst.'

Waarom een jurk haar zo blij maakt en niet een fashionable broek? 'Omdat een jurk genoeg is voor een heel nieuw leven, en je in louter broek van boven bloot blijft.’

Geluk is een jurk

Cecile zorgt ervoor dat jouw kennis over de modewereld groter wordt. Dat is ook wel logisch, want deze vrouw mag zich al zeven jaar hoofdredactrice van de ELLE noemen.

Het boek is komt uit op 22 februari en je kunt het hier alvast bestellen/reserveren. Ga jij het aanschaffen?

Bron: elle, lovestohave

Door Annick