Lifestyle

Boekentip voor crea bea's: Decoratie stickers

Onlangs gaf Annick jullie al een heleboel inspiratie om je muur te pimpen. Superleuk! Om deze dream wall ook daadwerkelijk te maken, hebben we voor jullie nog een leuke tip! Dit keer namelijk een creatief boek, waarmee je simpel en op een originele manier je muur kunt pimpen.

Een tijdje terug kwam ik in een cadeauwinkeltje het boek Decoratie stickers tegen. Net het soort boek waar ik naar op zoek was! Zo nu en dan heb ik van die creatieve periodes waarin ik van allerlei dingetjes wil maken. Leuke sieraden, accessoires, shirtjes...

Toen ik dit boek in mijn handen had, zag ik mijn nieuwe slaapkamermuur al voor me!

decodeco

Decoratie stickers -de naam zegt het al- is een boek vol met leuke stickers die je op je muur kunt plakken. Of ja, stickers, het zijn afbeeldingen van stickers. Op de bijgeleverde CD-rom staan alle afbeeldingen uit het boek. Deze kun je via je computer uitprinten. In de grotere hobbywinkels verkopen ze stickerpapier voor je printer. Handig! Helaas kunnen de meesten alleen maar A4’tjes uitprinten, dus een heel kunstwerk in één keer gaat niet lukken. Wel kun je deze in delen printen. Als je de stickers op je muur plakt, zul je (bijna) niet zien dat het verschillende stickers zijn.

decodeco

Zie jij dat schattige vogelkooitje al in je kamer 'hangen'? Ik wel! Leuk toch, zo'n huisdier. En ook lekker makkelijk: je hoeft hem niet te verzorgen...

deco

In het boek staan honderden stickers: van grafische vormen tot barokachtige kroonluchters. Ook wordt er voorin stap voor stap uitgelegd hoe je deze stickers moet aanbrengen.

decodeco

Weet je nog niet precies wat je wilt met je muur. No problem! In het boek staan namelijk ook leuke variaties en ideetjes!

deco

Deze cirkels vind ik superleuk. Ik heb ze gebruikt als fotolijstjes!

Op Bol.com is het boek Decoratie Stickers al vanaf € 10,- te bestellen. Hij is al wat jaartjes oud, maar blijft leuk!

Wat voor een soort stickers vind jij leuk voor op jouw muur?

Door Evi

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved