Fashion

Strapless bh's

Een strapless beha is tegenwoordig echt een musthave voor in je ondergoedla. Zeker als je een bloot, strapless of asymmetrische jurk in de kast hebt hangen voor gala's en feestjes. Je kunt dan echt niet meer zonder ! Ik geef je een aantal tips bij het kopen en kiezen van een goede strapless beha.

- Draag alleen strapless beha's als het moet, dus bij speciale kleding. Voor dagelijks gebruik is 't af te raden, omdat het soms wat onconfortabel kan zitten en niet de goede dagelijkste steun geeft.

- Heb je cup DD of groter, dan is een strapless bh af te raden. Vaak blijft alles niet netjes op zijn plaats zitten, en zeker bij borsten die al wat hangen, geeft een strapless beha geen goede ondersteuning. Je kunt dan beter voor een torcelet (een lange, strapless beha, als een korsetje) kiezen..

- Strapless beha's moeten aan de binnenkant gladde rubberachtige stripjes hebben zitten, die als het ware tegen je huid aan kleven en zorgen dat alles op z'n plaats blijft.

- Draag óf geen bandjes (strapless dus), of hele mooie bandjes. Doorzichtige transparante bandjes snijden vaak in je huid, en je ziet ze toch nog (behalve op een lange afstand). Als je ze dan toch ziet, kun je beter voor stijlvolle bandjes kiezen die je wél ziet.

Otto, 27,99

Otto, 22,99

Hunkemöller, 13,95

Calvin Klein, 28,-

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved