Schrijfwedstrijd Pretty Little Liars

Lifestyle door Redactie

In Rosewood, tussen de Mercedessen en de gigantische villa’s, heeft iedereen wel wat te verbergen. Aria heeft een affaire met haar leraar, Spencer heeft een oogje op het lekkere vriendje van haar zus en Hanna gebruikt gemene trucjes om mooi te blijven.

De vier middelbare schoolvriendinnen delen samen iets dat nog veel gruwelijker is, maar dat niemand anders weet… We hebben het natuurlijk over één van de meest succesvolle series: Pretty Little Liars van Sara Shepard.

Leeswedstrijd

De boekenreeks krijgt een complete make-over. Het eerste en laatste deel verschijnen eind augustus in hun nieuwe jasje en ook deel 2 en 3 krijgen dit najaar een transformatie. And you’re in luck, want Girlscene.nl en Chicklit.nl organiseren een ludieke schrijfwedstrijd waarmee jij jouw collectie van Pretty Little Liars in haar nieuwe look vast kunt opstarten! Dus klim in de pen en laat ons jouw schrijftalent lezen!

Wat moet je doen?
Schrijf jouw eigen vervolg op onderstaande scene uit deel 1 van Pretty Little Liars. Wat is er volgens jou met Alison gebeurd? Schrijf een stuk van maximaal 750 woorden en stuur deze op naar info@girlscene.nl o.v.v. Schrijfwedstrijd Pretty Little Liars. Vergeet niet je naam en adres mee te sturen. Meedoen kan tot 20 augustus 2012.

Leeswedstrijd

Meeste stemmen gelden
De 10 beste verhalen komen op de longlist en winnen een exemplaar van Pretty Little Liars 1 in haar nieuwe jasje. De jury kiest daaruit 5 verhalen die de shortlist zullen bereiken. Deze 5 worden op Girlscene.nl en Chicklit.nl gepubliceerd, waarop de bezoekers van de sites kunnen stemmen.

Krijgt jouw verhaal de meeste stemmen? Dan win jij ook nog eens deel 2 en 3 van de serie in het nieuwe design én een complete publicatie van jouw stuk met een interview op Girlscene.nl en Chicklit.nl.

Schrijf jouw eigen vervolg op deze scene:
Spencer en Alison keken elkaar een tijdje fel aan. Het was één van die onzinnige ruzies die ook konden gaan over de vraag wie het nieuwste polo jurkje van Lacoste het eerst had gezien bij Neiman Marcus, of de vraag of honingkleurige highlights te opzichtig waren, maar eigenlijk ging het om iets anders. Iets veel belangrijkers.

Uiteindelijk wees Spencer naar de deur.

Eruit.’

Mij best.’ Alison beende naar buiten.

Mooi!’

Maar na een paar tellen ging Spencer haar achterna. De blauwige avondlucht was roerloos, en in het huis van haar ouders brandde geen licht. Het was stil – zelfs de krekels maakten geen geluid – en Spencer kon zichzelf horen ademen.

Wacht even!’ riep ze na een tijdje, en ze smeet de deur dicht. ‘Alison!’

Maar Alison was weg….

Inspiratie nodig? Lees dan eerst een fragment uit Pretty Little Liars 1 op Chicklit.nl. Succes ladies!

Door redactie