Uitslag Pretty Little Liars contest!

Lifestyle door Redactie

De afgelopen weken klommen fans van Chicklit.nl en Girlscene.nl in hun pen, doken achter hun computer of diepten hun laptops na de zomervakantie op om mee te doen aan onze mini-schrijfwedstrijd. In het kader van de make-over van de populaire boekenreeks Pretty Little Liars, kon je jouw eigen vervolg schrijven op een scène uit het eerste deel. Wat is er volgens jou met de verdwenen Alison gebeurd?

Het verhaal met de meeste stemmen krijgt de eerste drie delen van de vernieuwde boeken-serie én een complete publicatie van het verhaal op Chicklit.nl en Girlscene.nl.

pll

Veel inzendingen
Er kwamen een hoop inzendingen binnen en dat vonden we erg leuk! Onder de inzendingen op Chicklit.nl en Girlscene.nl zijn tien verhalen geselecteerd voor de longlist. Deze dames wonnen allemaal het vernieuwde eerste deel van Pretty Little Liars. De jury heeft zich nog een keer goed over deze tien verhalen gebogen en koos de beste vijf uit voor de shortlist. Deze verhalen publiceerden we op de sites van Chicklit.nl en Girlscene.nl en vroegen jullie om op je favoriete verhaal te stemmen.
 
And the winner is…
En stemmen hebben jullie gedaan. Er kwamen honderden stemmen op Chicklit.nl en Girlscene.nl binnen. Met ruim 35% van alle stemmen en op de voet gevolgd door het verhaal van Adriënne Ummels, is de winnares van de Pretty Little Liars schrijfwedstrijd is geworden… Nadine Allewijn!

pll

De winnares
‘WOW!’, dat was het eerste wat er door Nadine heen ging, toen ze van ons het bericht kreeg dat ze met haar versie van de verdwijning van Alison de mini-schrijfwedstrijd had gewonnen: ‘Ik las het in mijn pauze op school en was echt verrast. Ik had echt niet gedacht dat ik zou winnen.’

Met deze opdracht kon je je creativiteit de vrije loop laten en een eigen draai geven aan de bekende en populaire serie Pretty Little Liars. Nadine vond het best lastig om een einde te bedenken dat niet op het bestaande verhaal leek, maar toen ze eenmaal een idee had, heeft ze volop genoten van het schrijven. Het is de droom van Nadine om ooit een boek te schrijven, maar om ervaring op te doen doet ze eerst mee met schrijfwedstrijden zoals deze.

Als afsluiter nog een mooie tip van Nadine voor alle schrijvers in spé: ‘Ik vind het belangrijk om voor mezelf alle details van de hoofdpersonen en omgeving te weten, zodat ik geen foutjes kan maken.’
 
Hieronder vind je het winnende verhaal van Nadine. Voor als je het verhaal nog niet hebt gelezen of het zo leuk vond, dat je het gewoon nóg een keer wilt lezen.

 

Door: de redactie