Jill Mansell signeert in de Bijenkorf

Lifestyle door Redactie

Jill Mansell heeft talrijke chicklit-titels op haar naam staan en is één van de bekendste namen in chicklit-land. Ze is vandaag en morgen in Nederland! Tijdens de Drie Dwaze Dagen is zij te vinden in verschillende Bijenkorf-filialen door heel Nederland waar je je boek(en) door haar kunt laten signeren. Hieronder vind je een overzicht van de tijden:

Mini-Talkshow in Amsterdam

Morgen (zaterdag 6 oktober) van 14:00 tot 14:30 is Jill Mansell aanwezig op de boekenafdeling op de vierde etage van de Bijenkorf in Amsterdam. Naast de signeersessie zal Anousha Nzume haar het hemd van het lijf vragen in de
WOMEN Inc. Mini-Talkshow. Wist Jill Mansell altijd al dat ze schrijver wilde worden en hoe heeft ze het uiteindelijk zover geschopt? Wat is het beste middel tegen een writers block? Deze en vele andere vragen worden haar voorgelegd.
Tijdens het gesprek zal Jill Mansell herself ook schrijftips geven en krijg je zelf ook de gelegenheid om haar vragen te stellen. Na afloop van de talkshow kun je je boek(en) door haar laten signeren.

Jill Mansel

Overige signeersessies tijdens de Drie Dwaze Dagen: 
Vrijdag 5 oktober (vandaag dus)

15.30 uur Bijenkorf Rotterdam
19.30 uur Bijenkorf Den Haag
Zaterdag 6 oktober
11.00 uur Bijenkorf Amstelveen
14.00 uur Bijenkorf Amsterdam 

Vind jij de boeken van Jill Mansell ook zo leuk? Ga jij je boek laten signeren?
Door de redactie