Tweede seizoen Verborgen Gebreken

Lifestyle door Redactie

NET 5 start op maandag 1 februari met het tweede seizoen van de succesvolle serie Verborgen Gebreken. De serie draait om de zussen Noor (Ricky Koole) en Puck Rademaker (Jennifer Hoffman), eigenaren van Makelaardij Apollo in het sjieke Amsterdam-Zuid.

Samen met hun team proberen ze het familiebedrijf tot een succes te maken. Maar de band van de zussen komt door een slippertje van Puck zwaar onder druk te staan. Heeft Apollo wel toekomst?

Noor en Puck Rademaker zijn, sinds het overlijden van hun vader, ieder voor 50% eigenaar van het makelaarskantoor Apollo. Ze hebben totaal verschillende karakters, maar zetten zich met hart en ziel in voor de zaak. Op liefdesgebied heeft Noor meer geluk dan Puck. Noor is verloofd met collega Joep (Frederik Brom) en druk met de voorbereidingen van hun naderende huwelijk. Als Puck hoort dat Joep door zijn huwelijk met Noor mede-eigenaar van Apollo wordt, ontstaat er al snel een zakelijk conflict tussen de zussen.

Maar Puck heeft meer aan haar hoofd. Haar grote liefde Michael (Vincent Croiset) lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Tot ze hem op de avond van Noors vrijgezellenfeest met een andere vrouw uit een café ziet komen. Puck zet het op een drinken en krijgt daarbij gezelschap van een goede bekende: Joep. De gevolgen zijn dramatisch, zowel privé als op de werkvloer.

Apollo-medewerker Bram (Egbert-Jan Weeber) zoekt ondertussen de grenzen op van wat moreel gezien wel en niet kan als makelaar. Tegelijkertijd is hij behoorlijk onder de indruk van zijn nieuwe collega Alexandra (Nyncke Beekhuyzen): een competitieve dame die het makelaarsspel sluw speelt. Alexandra blijkt op haar beurt niet geheel ongevoelig voor Brams interesse…

Verborgen Gebreken: vanaf maandag 1 februari elke week om 21.30 uur bij NET 5!