Lifestyle

Lijstjes maken op Vialista.nl

Gooi je pen weg en bewaar je notitieboekje in de la van je bureau! Het is namelijk niet langer nodig om al je lijstjes met de hand te noteren. Niet meer balen van een lelijk handschrift en geen verspilling meer van papier. Op de website Vialista.nl kun je namelijk helemaal los met lijstjes!

Veel meiden vinden het leuk om bij te houden wat ze allemaal nog moeten doen, met welke jongens ze hebben gezoend of willen graag onthouden welke films ze hebben gezien. Toch hoor je er maar weinig mensen over omdat het blijkbaar niet cool is om lijstjes te maken. Maar je kunt het eigenlijk ook niet ontkennen: iedereen maakt wel eens een lijstje!

De oprichters van Vialista hadden alleen wel genoeg van het feit dat lijstjes steeds kwijt schijnen te raken. De ene keer raak je al je opgeslagen lijstjes kwijt omdat je computer crasht en de andere keer vergeet je een vol notitieboekje in de trein. Ook erg vervelend is het wanneer je broertje jouw lijst van leuke jongens vindt. Of als je moeder er door een rondslingerend lijstje achter komt dat je haar gerechten punten geeft en dat niets boven een 6 uit komt.

Als je lijstjes maakt op Vialista zul je nooit last hebben van deze problemen. Op de website verzin je eigen lijstjes of kies je een standaard lijstje uit een opsomming van onderwerpen.

Zo heb je bijvoorbeeld het bekende to-do lijstje:

Of een lijstje om bij te houden welke films je allemaal al hebt gekeken in 2010:

En gewoon om niet te vergeten, al je goede voornemens op een rij:

Zoals je op de plaatjes kunt zien heeft de website een simpel design. Misschien wat saai, maar zo blijft alles wel overzichtelijk. Je vindt er namelijk ook lijstjes van andere mensen die er voor kiezen deze openbaar te maken - en dat zijn er veel! Als jij ze liever niet met vreemden deelt, zet je ze op privé, of deel je ze alleen met vrienden.

Voordat je deze website afschrijft als “boring”, geeft het eens een kans! Je merkt meteen dat het naast handig, ook heel erg leuk is! Voel je de drang al in jezelf naar boven komen? Wij wel!

door Lara Steenvoorden

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved