Steun Haïti

Lifestyle door Redactie

De verwoestende aardbeving op 12 januari in Haïti is je vast niet ontgaan. Er zijn enorm veel slachtoffers gevallen en het aantal blijft maar oplopen. Meer dan een miljoen mensen zijn dakloos en hebben vrienden/familie verloren. Om de slachtoffers in Haïti bij te staan is hulp nodig en dan wel te verstaan medische hulp, voedsel, onderdak, etc. Iedereen draagt zijn steentje bij, jij ook?

Op 22 januari doneert Fashionchick.nl € 0,50 per elke nieuw Fashionchick lid aan giro 555. Het aanmelden is gratis, dus dat moet geen enkele moeite zijn!

Het merk Esprit organiseert op zaterdag 23 januari een internationale benefietactie in de winkels. Dit houdt in dat Esprit voor elke aankoop één euro zal doneren aan de slachtoffers. Het opgehaalde bedrag wordt volledig geschonken aan de SOS-kinderdorpen in Haïti. Deze organisatie richt zich speciaal op kinderen zonder ouderlijke zorg en kinderen die dreigen hun ouderlijke zorg kwijt te raken.

Het bekende Twitter heeft een speciale Twitterveiling opgezet om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving. Je kunt op spullen bieden en je kunt zelf spullen aanbieden. Maar doe het dan snel, omdat de veilig maar tot 31 januari duurt.

Mocht je nu veel geld te besteden hebben, ga dan vooral los in de P.C. Hooftstraat. Op zaterdag zal namelijk een groot deel van de winkeliers in deze straat en de Van Baerlestraat 5% van hun dagomzet doneren aan hulp in Haïti. De deelnemende winkels zijn te herkennen aan een poster op de deur.

Check voor de allerlaatste info: giro555.nl.

door Danique